ANTALYA / KUMLUCA - Mavikent Ramazan Abacı Ortaokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Selda DEMİR BÖLÜK rehberliğinde "Atasözleri ve Deyimleri Resmetme" etkinliği yapmış ve okulumuzda sergilemişlerdir.

Emeklerinize sağlık.

Mrt

Jandarma Trafik Komutanlarımız tarafından öğrencilerimize "GENEL TRAFİK EĞİTİMİ " semineri verilmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz. Trafik kurallarına uyduğumuz, emniyet kemerlerimizi taktığımız sağlıklı günler dileriz herkese.

Mrt

Sıfır Atık Projesi kapsamında Okulumuz 5B Firdevs Bayram "Dönüşen Işık" isimli çalışması ile okul birincisi olmuştur. Kendisini ve ailesini tebrik ediyoruz.

Mrt

Deprem öncesi, Deprem esnasında ve sonrasında neler yapılması gerektiği hakkında tüm bilgiler ,okul öğretmen ve yöneticileri tarafından öğrencilerimize uygulamalı olarak anlatılmıştır. Doğal afetlere karşı daha bilinçli olduğumuz sağlıklı günler dileriz.

Mrt

Toprağın uyanışının, baharın gelişinin, kardeşliğin, dostluğun ve dayanışmanın sembolü olan ve geniş bir coğrafyada kutlanan Nevruz, Türk milletinin bahar bayramıdır.
Gerçekten de bir bahar mevsimine daha ulaşmanın sevinç ve huzuru yüreklerimizi ısıtmaktadır.

Nevruz Bayramı Kutlu olsun.

Şbt

Mavikent Ramazan Abacı Ortaokulu
Öğretmenler Kurulu Toplantımız 5 Şubat Pazartesi günü 15.30-17.45 saatleri arasında Öğretmenler Odasında Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesine uygun olarak yapılmıştır.

Öğrencilerimizin;
Akademik ve Bilimsel Çalışmaları; Sosyal, Sportif ve Sanatsal etkinlikleri için velilerimizin de işbirliği ve desteği ile 2. Dönemin daha başarılı, daha sağlıklı ve daha mutlu bireyler olması dileklerimizle.

Şbt

Dede Korkut Hikayelerinden hareketle yeni bir hikaye yazma yarışmasında ilçe birincisi olan 8B sınıfı ogrencimiz Hazal Ceren Sevim'i tebrik ediyoruz...Öğrencimize ödülünü Kumluca Kaymakamımız Sayın Tekin ERDEMİR takdim etmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Okul Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı 8 Ocak 2024 tarihinde Öğretmenler Odasında yapılmıştır. Projede emeği geçen her öğretmen ve öğrencimizin emeklerine sağlık.

"Sözlük Özgürlüktür"

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında "100 Yılın Manşetlerinde 29 Ekim" etkiniliğini gerçekleştirdik. 1923'ten günümüze kadar 29 Ekimde yayınlanmış gazete manşetlerini öğrenci ve

öğretmenlerimiz araştırarak hazırlamış ve okulumuzda sergilemiştir.

Ara

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavını kazanan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ara

Mavikent Ramazan Abacı Ortaokulu Ailesi olarak; Okul yöneticilerimiz, Kıymetli öğretmenlerimiz, Değerli çocuklarımız ve yardımcı personelimizin emekleri;

Ara

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerimize Jandarma Trafik Komutanlarımız "Trafik Kuralları ve Önemi" konusunda eğitim vermiştir. Herkesin Trafik Kurallarına uyduğu sağlıklı yolculuklar dileriz.

Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen

"Akıl ve Zeka Oyunları Final Turnuvası"na okulumuz öğrencilerinden  Abdullah TAŞKENT ve Dursun Ali BALTACI katılmıştır.

Ock