ANTALYA / KUMLUCA - Mavikent Ramazan Abacı Ortaokulu

Artık Okulumuz Öğrencilerimiz İçin Daha Güvenli

Mavikent Ramazan Abacı Ortaokulu Ailesi olarak; Okul yöneticilerimiz, Kıymetli öğretmenlerimiz, Değerli çocuklarımız ve yardımcı personelimizin emekleri;
Bakanlığımızın gönderdiği maddi ödenekler ile okulumuzu hepbirlikte daha düzenli, daha temiz,.daha güvenli yapmaya devam ediyoruz. Değerli velilerimiz; bilmenizi isteriz ki her çocuğumuzun tertemiz kalbi, açık zihni, müthiş hızlı öğrenme yetenekleri, yaratıcı çözümleri ve fırsat verilirse gösterecekleri nice el becerileri var. Gelecekte hangi meslekleri seçerlerse seçsinler, Sosyal sorumluluklarını bilen, ahlaklı ve görgülü, yaşadığı ülkeye, ile, ilçeye, mahalleye katkı veren bireyler olacaklar. Hepsinin yolu, bahtı açık; başarıları daim olsun.
Yayın: 19.12.2023 - Güncelleme: 19.12.2023 00:54 - Görüntülenme: 38